Tradupolis Disclaimer

 1. Om het risico te minimaliseren dat we inbreuk plegen op enig copyright van de door ons opgenomen teksten hebben we volgende maatregel genomen:
  • De meeste teksten die op deze site staan, hebben we ontvangen via email. Daar wij niet de tijd hebben om de bron of auteursrechten te controleren, staan wij niet in voor het mogelijk schenden van enig copyright. Mocht u een schending van copyright ontdekken, kan u dit aan ons melden via het contactformulier, zodat wij zo snel mogelijk een actie kunnen ondernemen om de schending ongedaan te maken.
 2. Tradupolis.be stelt zijn teksten enkel beschikbaar ter controle of als hulpmiddel bij het vertalen van een tekst. Omdat de meeste teksten opgestuurd zijn door studenten, is het mogelijk dat er fouten staan in de vertaling. Indien u een fout ontdekt, kan u deze melden via het contactformulier.
 3. Tradupolis.be kan niet verantwoordelijk gesteld worden indien een bezoeker schade zou ondervinden door het gebruiken van een tekst, of ander materiaal van Tradupolis.
 4. Externe leveranciers, waaronder Google, gebruiken cookies om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken van een gebruiker aan uw website of aan andere websites.
 5. Met advertentiecookies kunnen Google en zijn partners advertenties weergeven aan uw gebruikers op basis van hun bezoek aan uw sites en/of andere sites op internet.
 6. Gebruikers kunnen zich afmelden voor gepersonaliseerde advertenties door Advertentie-instellingen te bezoeken of door naar AboutAds.info te gaan.
 7. Als u meer informatie wenst over hoe dit werkt kijk dan op deze pagina.
 8. Tradupolis maakt gebruik van Google Analytics om het verkeer op de website te analyseren. Meer info: Privacy en Voorwaarden van Google en Uw gegevens waarborgen.
 9. Indien u nog vragen heeft over deze disclaimer, of over de site; kan u altijd contact opnemen met ons via het contactformulier.