Tradupolis.be

Disclaimer 

Disclaimer Tradupolis.be 

  1. Om het risico te minimaliseren dat we inbreuk plegen op enig copyright van de door ons opgenomen teksten hebben we volgende maatregel genomen:
    • De meeste teksten die op deze site staan, hebben we ontvangen via email. Daar wij niet de tijd hebben om de bron of auteursrechten te controleren, staan wij niet in voor het mogelijk schenden van enig copyright. Mocht u een schending van copyright ontdekken, kan u dit aan ons melden via het contactformulier, zodat wij zo snel mogelijk een actie kunnen ondernemen om de schending ongedaan te maken.
  2. Tradupolis.be stelt zijn teksten enkel beschikbaar ter controle of als hulpmiddel bij het vertalen van een tekst. Omdat de meeste teksten opgestuurd zijn door studenten, is het mogelijk dat er fouten staan in de vertaling. Indien u een fout ontdekt, kan u deze melden via het contactformulier.
  3. Tradupolis.be kan niet verantwoordelijk gesteld worden indien een bezoeker schade zou ondervinden door het gebruiken van een tekst, of ander materiaal van Tradupolis.
  4. De advertenties op onze site worden verzorgd door Google. Dit bedrijf kan informatie (uitgezonderd uw naam, adres, email adres of telefoonnummer) over jouw bezoek aan deze en andere sites bijhouden, met als doel advertenties weer te geven die bij uw interesses passen. Als u meer informatie wenst over hoe dit werkt, of als u dit wilt uitschakelen kijk dan op deze pagina.
  5. Indien u nog vragen heeft over deze disclaimer, of over de site; kan u altijd contact opnemen met ons via het contactformulier.